Arrëthyese

Praktik dhe i thjeshtë

Me dimensionet e saj të vogla dhe të ndërtimit të ngurta hekuri, kjo Arrëthyesi do të jetë i paçmuar për çdo familje, pavarësisht nëse janë nevojat tuaja dërrmuese janë 5 ose 5000 kg arra në vit.

Madhësia e Arrëthyesi e vogël efikasitet të lartë, komoditet, dhe çmimeve të përballueshme e bëjnë atë një pajisje duhet të ketë për çdo kuzhinë. Punon së bashku me pajisje të tjera të kuzhinës tuaj të tilla si grindes lulëkuqe, miksera brumë, përpunuesit e ushqimit, dhe pajisjet prerëse.

Shumë më e lehtë dhe më e shpejtë se metoda standarde çekan

Puna e vështirë e një orë duke përdorur një çekiç për të thyer arrat tuaja tani mund të bëhet me lehtësi (dhe pa rrezikun e lëndimit!) Dhe vetëm 15 deri në 20 minuta të punës me të lehtë.

Përveç kësaj, mënyra klasike per te thyer arra të hapura me një çekiç shpesh rezulton në arrë te qeruar.

Pastrim shumë më i shpejtë qëkur thelbi mbetet i tërë

De-granatimet e arra nuk është sfida, sfida është që te heq pastaj pastrimin e tyre siç duhet nga levorja.

Në shikim të parë kjo mund të duket se kjo Arrëthyesi nuk është menduar për ata që kanë sasi të mëdha për të shtypur arra; ju mund të mendoni se kjo punë do të ketë nevojë për një makinë dërrmuese me kapacitet të madh. Megjithatë, në praktikë, performanca e këtij Arrëthyesi - madje edhe për sasi të mëdha per arra - është demonstruar lehtësisht. Edhe pse kjo Arrëthyesi në një kohë, avantazh i madh vjen me shpejtësinë e pastrimit të arra pasi levorja është hequr. Duke përdorur metoda tradicionale, pastrimin 1 kilogram arra de-granatuar në përgjithësi merr rreth 90 minuta. Pastrimin e arrave te grimcuara me këtë Arrëthyesin është shumë, shumë më shpejtë, dhe për të marrë 1 kg te pastër, arra të pastërta merr vetëm 20 deri në 30 minuta. makina të mëdha kapacitet mund të de-shell shumë e arra në orë, por koha e kursyer në këtë proces është i pavlefshëm kur ti e kupton se sa e vështirë, kohë puna është lënë dhe pastrimin larg të gjitha të pluhurit, crumbs dhe grimcuar pjesë të bërthamës të përveç asaj që mbetet nga arrë e vlefshme.

De-granatimeve me makina në shkallë të kapacitetit është një proces i ashpër dhe i çrregullt që shpesh mund të lënë pjesë të mëdha të bërthamës papërdorshme apo të bllokuar dhe të vogla pjesë të shell të cilat nuk janë me vlerë pastrimin për shkak të se sa kohë duhet për të hequr fragmente të vogla të arrave.

Për krahasim, ky polic manual lë vetëm një predhë plasaritur që është shumë e lehtë për të hequr, duke ruajtur thelbin e paprekur. Varësisht nga lloji i arre, arra janë kryesisht në gjysmave apo edhe e la krejtësisht bosh. Pastrimi i arra tani është më i shpejtë, më të lehtë dhe të thjeshtë, me pothuajse asnjë mbeturinave dhe shumë pak cores dëmtuara.

Të përshtatshme për apartamente dhe shtëpi

A jetoni në një banesë dhe doni të piqni një tortë me arra? A do të shqetësohen fqinjët tuaj nga zhurma? A do të duhej të shkosh në garazh?

Me këtë arrëthyes nuk do të ishte problem. Është jashtëzakonisht e qetë dhe nuk bën zhurmë më shumë se të kesh një bisedë. Fqinjët do të kene asnjë ide që ju jeni duke bërë tortë me arra derisa te degjohet aroma nga furra!

Pas çdo arre de-granatimeve sesion me një çekiç, a kenër të pastruar të gjithë dhomën ku keni qenë plasaritje arrat sepse predha kanë shpërthyer kudo?

Duke punuar me këtë Arrëthyesi nuk shkakton një rrëmujë të tillë për shkak se predha janë të përfshira dhe me pak përpjekje është e mundur për të parandaluar plotësisht çdo pjesë të levoreve shkaktuar aty ku ju nuk doni që ajo të jetë. Thjesht vendosni dorën tuaj shkurtimisht mbi kupën në momentin e dërrmues dhe më pas, çdo gjë është aq e pastër si më parë..

Garantuar për 10 vjet (ndërtuar mjaft e fortë për të kaluar një jetë)

Me mirëmbajtje minimale ky polic do të shërbejë për breza. Thjesht pastrimi dhe lubrifikimi i pjesëve rrotulluese është gjithçka që kërkohet

Baza është bërë prej hekuri gri të cilësisë së lartë, të pikturuar me abetare dhe shtresë të lartë.
Djepi është bërë nga hekuri i urtë, gjë që e bën të qëndrueshme ndaj konsumit.
Druri me dru të laçuar trajton jetëgjatësinë.
Të gjitha pjesët e pikturuara janë galvanizuar.
Çdo pjesë është mbledhur dhe kontrolluar në mënyrë manuale.
Shërbimi dhe pjesët rezervë janë gjithmonë në dispozicion.

Urdhëro sot!

Çmimi: 90 €

  • përfshirë tarifa për dorëzimin

Pagesa:

  • Transferim bankar ndërkombëtar

Urdhëro nga!

  • Telefon: +385 (0) 98 504 160 (Croatian, Angleščina) ose
  • Email: zjelic@gmail.com